Com hem arribat fins aquí

 

Dèficit fiscal i d’infraestructures. Empobriment de la població

Cliqueu aquí per a descarregar la presentació

 

L’ofec econòmic de la Generalitat

La situació financera de la Generalitat i les inversions de l’Estat a Catalunya sempre han sigut precàries, fins i tot durant les èpoques en què l’Estat va fer les inversions de la Barcelona olímpica el dèficit fiscal va estar per sobre de les dades normals en el món occidental.

La situació, malgrat ser desesperada des de sempre, ha empitjorat en els últims anys i ja és evident per a tothom que això és una política deliberada per a doblegar la voluntat dels catalans.

Coincidint amb el començament de la crisi econòmica i els canvis de govern a la Generalitat primer i a la Moncloa després, les actuacions de l’estat per a reduir els recursos financers de la Generalitat s’han multiplicat. En una primera etapa es va materialitzar en l’impagament del Fons de Competitivitat però amb el temps s’han anat afegint altres actuacions. En aquesta presentació  expliquem detalladament aquest assetjament econòmic que estem patint.

Cliqueu aquí per a descarregar la presentació

 

El dèficit fiscal

En aquesta presentació se’ns explica aquest fenomen que patim  d’antuvi, les seves causes i les diverses formes que hi ha de calcular-lo. El fet que hi hagi més d’una metodologia ha estat utilitzat per molts per a negar la seva existència.

Cliqueu aquí per a descarregar la presentació

 

L’estafa del Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA)

En una situació d’ofec econòmic, la Generalitat es veu forçada a pidolar diners a l’estat central un cop s’han reduït els recursos que rep, i aquesta manca de recursos provocada per l’Estat li ha barrat el pas als mercats de capitals.

Cliqueu aquí per a descarregar l’aplicació

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Login